maandag 28 maart 2011

Wall of fame


Wie bij ons binnenstapt krijgt dit te zien:

We hebben lang werken van Kunst in huis gehad maar de laatste tijd vonden we daar nooit meer ons ding. Het concept is dat je creaties van jonge kunstenaars (of niet meer zó jong want we hebben ooit een Raveel gehad) voor max. zes maanden kan uitlenen. Het initiatief is heel goed maar we hadden de laatste tijd het gevoel dat we alles al eens gezien hadden.
Ik wou dan eerst een muurposter maar vond niks in de geschikte afmeting, de muur is maar drie meter terwijl die dingen meestal  vier meter of meer zijn en als je er dan een stuk moet afdoen mis je vaak een mooi deel. Ik ging er dan een grote Tetris op schilderen, of iets sjabloneren of een gedicht in het groot of...Tot ik in een film een flits van een muur zag waaraan allemaal foto's hingen. Dus kijken we voorlopig en al een tijdje hier op. En hebben we al heel wat leuke reacties gekregen. Maar als iemand een leuk idee heeft om iets met een vlakke witte muur van 2 op 3 te doen hoor ik het graag.
Door een probleem dat blijkbaar bij Blogger zelf zat lukte het me maar niet om dit bericht te posten mét foto, maar derde keer goede keer?

5 opmerkingen:

 1. Tof gedaan zeg! Met wat voor iets heb je de foto's aan de muur gehangen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Uiteindelijk gewoon met dubbelgevouwen reepjes kleefband. De bedoeling was de muur te verven met magneetverf en dan van die magneettape van de Hema te gebruiken maar die magneetverf bleek verschrikkelijk duur, in de winkel zeiden ze me dat ik minstens vier lagen zou moeten leggen om er foto's te kunnen aanhangen mar voor dat geld kan ik mijn muur nog heel vaak herschilderen als ik de foto's beu ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er heel leuk uit de familie muur :)

  Groetjes van Dietlinde van bij Lovelylinde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er inderdaad heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou ik vind dit idee van het plakken van de foto's heel erg leuk! Super zelfs.
  Groetjes Michaja

  BeantwoordenVerwijderen