maandag 14 maart 2011

Voor mijn gitarist

Jongste zoon speelt gitaar. Al van toen ie vijf was. Hij vroeg toen aan de Sint een gitaar en papa had een speelgoedgitaar op de kop getikt waar wij allebei vol van waren: een pseudo-elektrische gitaar met infrarood, als je over de (nietbestaande) snaren zwaaide klonk er een deuntje. Groot was de teleurstelling toen onze kleuter zijn gitaar zag. Dàt wou hj niet, hij wou een échte gitaar. En zo is hij op zeer jonge leeftijd les gaan volgen, eerst klassiek, maar al in het tweede leerjaar kocht hij met zijn eigen centjes een elektrische gitaar en versterker. Dat was grappig om te zien hoor, zo'n manneke dat amper boven de toonbank uitkomt en met zijn portemonneetje van Pokemon dat een gitaar gaat kopen :-)
Nu speelt hij in een bandje. Want "mama, elke zichzelf respecterende puber moét wel eens in een bandje gespeeld hebben". Het klinkt mij nogal lawaaierig in de oren maar och, het houdt hen bezig en van straat en ze verdienen er zo nu en dan een centje mee bij.
Allemaal om te zeggen dat ik dit voor hem maakte:


 Hij is er blij mee en ik vind het zelf ook geslaagd.

2 opmerkingen:

  1. Wow!!! Supercool! (hier ook een kleine gitarist, meneer wordt overmorgen 3 en had een wens voor zijn verjaardag, die hij weken bleef herhalen : een gitaar... Dus wij hebben een ukelele gekocht (want dan kan hij aan de snaren enzo...)

    BeantwoordenVerwijderen