woensdag 9 maart 2011

Dit is de allereerste keer

Lalalalalala Lalalalalala. Zo, nu zit u met een oorwurm voor de rest van de dag ;-)

Voor het eerst heb ik iets geappliceerd. Ik deed het met een "festonsteek" maar zie precies al even graag gewoon een zigzagsteek. Dat is dan voor een volgende keer. Ik had Vliesofix gekocht, helaas zonder handleiding. Nu zit er dus papier achter de vllinder en dat knispert. Is dat normaal??
Er hoort nog een rokje bij in de stof van de vlinder maar ik wil daarvan graag een foto "op model". Tot morgen dus.
4 opmerkingen:

  1. schoon geworden!!! Dat knisperen is niet de bedoeling. Vliesofix : je tekent je tekening over, je prutst aan 1 kant van de VLiesofix de beschermlaag eraf, legt dat met de afgehaalde laag op de achterkant van je stof, strijken (doek op leggen zodat het zeker niet plakt), eventueel stof enzo mooi uitknippen, bovenste laag beschermlaag eraf prutsen, op t-shirt of ...whatever leggen, strijken, klaar! en dan stikken met zigzag of jouw steek. (en dan hebt ge als alles goed gaat geen geknisper meer)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dan heb ik waarschijnlijk geen echte vliesofix (wel daarvoor gekocht nochtans) want er zit maar aan 1 kant papier op en dat was er onmogelijk af te krijgen nadat ik het op de (bedrukte) stof had gestreken, daarom heb ik het maar zo op het t-shirt gespeld.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. nu weet je ineens hoe je knisperboekjes kan maken! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen