donderdag 17 maart 2011

flockerdeflokck

Jullie weten al dat ik een ballerina in huis heb. En flockfolie. En zo kwam ik tot dit:


de danseressen zijn allemaal even zwart hoor maar de flits zit niet goed hé
 Het was een heel gepriegel maar ik ben blij met het resultaat. Ik moest het wel eerst op een oud t-shirt doen, zoveel vertrouwen hebben  ze hier in mijn kunsten ;-), maar ik heb het fiat gekregen om ook iets met een nieuw te doen. Oef!

7 opmerkingen:

 1. Het is echt super mooi heb hier ook flock folie liggen (maar geen ballerina's :) maar ben een beetje bang om het te doen mislukken. Hoe ga jij te werk om deze mooie figuurtjes te maken? teken je ze eerst over ofzo??? en knip je het uit of werk je met een mesje ? ben echt een beetje bang om eraan te beginnen want weet niet zo goed hoe ik eraan moet beginnen ;) help je me even op weg ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat is echt heel mooi gedaan! Zo fijn uitgesneden, knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dietlinde,
  ik zoek een mooi prentje, print dat uit en kleef dat dan op de blinkende kant van de flockfolie. Rechte lijnen, zoals bv bij het Volkswagenbusje, snij ik met een cuttermes. De rest knip ik met een klein schaartje. Ik ga wel eens op zoek naar eentje met een scherpe punt want dat mis ik nu wel, zoals bv voor de handen van de ballerinas, daar ben ik wat de mist ingegaan omdat de punt van mijn schaar niet echt goed knipte. Nu, door dat fluweelachtige worden de randjes toch wel wat verdoezeld hoor. Probeer eens, je zal zien, je bent verkocht, ik zou zo een tiental t-shirt "beflocken"

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel erg bedankt voor de info :) als ik het aandurf zal je binnenkort (hopelijk) het resultaat kunnen zien op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Indrukwekkend hoe je dit voor elkaar krijgt. Echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen