woensdag 16 februari 2011

Joepie, nieuw speelgoed!!

Tot nu toe deed ik mijn ding op een goedkoop stikmachientje van de Makro maar dat gaf er hoe langer hoe meer de brui aan. Dus ging ik te rade bij specialisten ter zake  , keek op een paar blogs en trok naar de winkel met het idee een Brother te kopen. Kreeg ik daar een uitleg over een merk waarvan ik nog nooit had gehoord maar het was behoorlijk indrukwekkend. Nog een beetje overrompeld toog ik met folder maar zonder machine naar huis, kroop achter mijn pc en vond daar dezelfde naaimachine voor een paar honderd euro minder plus een jaar langer garantie. Niet getwijfeld, snel besteld en vandaag al in huis. Tadadada:

Janome DC4030

En nu maar hopen dat hij mijn dromen waarmaakt ;-)
Er zitten een hele hoop voetjes bij die ik nog nooit gezien had en waarvan ik me ook al niet meer herinner waarvoor ze dienen, daarvoor was de uitleg te snel en te overvloedig. Dus duik ik nu in mijn zetel met de manual. Op hoop van zege! 

7 opmerkingen:

 1. Dat moet een duit gekost hebben!
  Maak daar dan maar mooie dingen mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. amai...super! En heeft die ook een overlocksteek? Kben zo eens voorzichtig ook op zoek, vandaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. goeie machines die Janome's! :-) heb er ook eentje van dat merk, nog nooit problemen mee gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Emma en Mona: dat viel door het on-line kopen heel goed mee. Nu kan ik al beginnen sparen voor die overlock ;-)
  @Babbeliene: er zit een overlocksteek op en zelfs een speciaal overlocknaaivoetje met een borsteltje aan, grappig. Maar verder heb ik het wegens woensdagnamiddagdrukte nog niet kunnen 'ontdekken'.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik wens je er alvast heeeeel veel succes mee !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk hé! Ik heb sinds vrijdag ook een nieuwe, degelijke machine. Je voelt toch echt het verschil hé! Maar nog maar veel schoon dingen!

  BeantwoordenVerwijderen