zondag 6 februari 2011

Ik ga op reis en ik bréng mee

Dochter wordt 18 precies in de week intersemestriëel verlof. Papa gaat op zakenreis, grote broer is op skireis en dus zei dochter: "mama, als iedereen hier weg is (kleine broer was even quantité négligeable), zouden wij dan ook niet...?" Mama, die altijd te vinden is om een stapke in de wereld te zetten, zag dat direct zitten. Maar dochter stelde wel haar eisen: geen typische citytripbestemming als daar zijn Londen, Parijs of Rome. Niet naar Glasgow, Edingburgh of Berlijn want daar is ze vorig jaar al geweest. Trouwens niks waar ze Duits of Frans spreken want daar heeft ze een hekel aan. New York zag zij dan weer wel zitten, maar onze portemonnee zo niet. Maar verder wou ze dat het een verrassing bleef.
Ik vertrek dus morgen met dochter naar ??? Ik breng een leuk souvenirtje mee en de eerste van jullie die kan raden waar we naartoe zijn, krijgt het. Het is zoeken naar een speld in een hooiberg, ik weet het, maar ge moet er iets voor over hebben hé. Ik kan nog als extra tip geven dat het binnen Europa is, dus Sidney valt af. Je kan er met euro's betalen, Stockholm is het dus ook al niet. En we vliegen er naartoe, Damme zal het dan ook wel niet zijn ;-). Succes, je hebt tot vrijdag tijd.
En wij, wij gaan gewoon genieten!

4 opmerkingen:

  1. Belfast is het!! (tenminste, daar wil ik eens naartoe) Of Dublin, maar 2 keer raden mag misschien niet? Geniert ervan!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Even gegoogled en in Kopenhagen betalen ze niet met de euro. Ik verander mijn gok naar Helsinki.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. IK GOK OP .....LISSABON

    BeantwoordenVerwijderen