maandag 10 maart 2014

AB

Jongste speelt zaterdag in de AB! Het voorprogramma van Beth Hart, een Californische zangeres. Mijn. Kind. In dé muziektempel van Brussel!

"Mama, ik heb je op de guestlist gezet." Die eer valt me samen met zijn vriendinnetje en een goede vriend te beurt dus ik ben echt wel oprecht vereerd. Maar ik sch**t nu al in mijn broek bij het idee dat ik 's avonds laat op mijn eentje door Brussel moet struinen en in een akelig station staan wachten. Ik heb er lang geleden nochtans  schoolgelopen en gewerkt.

"Dat zit allemaal in je hoofd mama" zegt dochter en dat zal ook wel zo zijn. Maar hoe krijg ik dat eruit? Tegen zaterdag?  

6 opmerkingen:

 1. ach Brussel is een prachtige stad, ik woon er al heel mijn leven. Het is met Brussel net zoals elke andere grotere stad. Het zit hem in je houding. Als je bang bent, stel je je kwetsbaar op. Dat zien mensen met slechte bedoelingen. Het voordeel van een stad is dat je ook nooit alleen bent, ga gewoon staan wachten in de buurt van andere mensen die je er leuk uit zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat je los laat lost vaak zich zelf op. Waar gaat je energie naar toe, naar bang zijn of naar zoveel moois dat je toe komt :)
  Ik heb het ook moeten leren met vallen en opstaan, en af en toe ga ik ook nog eens uit de bocht :)
  Geniet ervan zaterdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beth Hart! Prachtige stem, ik ben altijd diep onder de indruk van haar muziek! Jammer dat ik niet kan gaan :-(.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waw, super zeg! En die angst is zoooo herkenbaar, helaas... Ik wil dat echt overwinnen, want je wordt daar zo door geremd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geen idee waar het over gaat (nou ja, die angst en die trots wel, maar die eerste twee zinnen vind ik moeilijker :-) Het wordt vast fantastisch! We lezen het volgende week...

  BeantwoordenVerwijderen