dinsdag 25 maart 2014

AB deel 2

En zo werd het zaterdagavond, dé grote dag dat Jongste met zijn band Black Tolex dus het voorprogramma van Beth Hart mocht spelen. (Voor Mammalien: de Ancienne Belgique is een gerenommeerde concertzaal hartje Brussel)
Het was fijn dat ik zomaar de lange rij wachtenden aan de ingang kon voorbij lopen om mijn gratis ticket af te halen aan de balie voor gasten maar vooral onwerkelijk dat daar, op het podium waar vele groten der aarde al stonden, mijn "kleintje" mocht spelen. Toen ze opkwamen, wat er toen door mij heen ging, die trots valt met geen woorden te beschrijven. En ze hebben dat zo goed gedaan die jongens, niet te geloven!

 
Beth Hart was ook niet slecht natuurlijk :-)) Nee echt, ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord maar die vrouw kan zíngen, een ras-entertainer, een vrouw met ballen! Maar ook zo zonder kapsones: toen er iemand in de zaal onwel werd, stopte ze met spelen, sprong van het podium en over de dranghekken om er zich persoonlijk van te vergewissen dat alles goed kwam. En backstage was ze blijkbaar ook heel aimabel en ook aangedaan door die jongetjes van 17/18 die haar met een blik vol bewondering bleven aankijken, 
"so cute"    

 

Verder bleek mijn angst om 's avonds alleen door Brussel te moeten lopen totaal ongegrond. Ook iets voor middernacht was er nog heel wat volk op de been en in het station stonden nog heel wat mensen te wachten op de trein richting Gent.

En zo zijn zowel moeder als zoon weer wat gegroeid.  

3 opmerkingen:

  1. Wat supercool zeg! Zou trots zijn als ik jou was :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben al zeker 10 jaar fan van Beth Hart, zoveel emotie in haar muziek!

    Maar vooral heel cool dat jouw zoon daar stond, de AB is zo'n topzaal!

    BeantwoordenVerwijderen