vrijdag 15 juni 2012

Niet te doen

Gisteren ging ik naar de markt en zag daar een rokje hangen: tricot A-lijntje, dus niet veel stof, geen voering, vanboven elastiek, onderaan niet eens een echte zoom, gewoon gelockt. € 40 vragen ze daarvoor! Op de markt! Voor twee keer niks! Daar mogen wij al aardig dure stof voor kopen om aan dat bedrag te komen, toch? 
Daar rijzen je haren van te berge. Zo ongeveer:


buurjongetje Tias, m'n keppekindje <3

Dus maakte ik maar zelf een paar rokjes:Het middelste van een oude jurk van dochter, dat met de stippen van een lapje van bij Annamarieke met een boord van een oud t-shirt en een kantje uit een doos van oma (heel oud al) en het andere is een stukje Ikeagordijn met een boord van een ander oud t-shirt en een voering van bijna 50 jaar oude stof van mijn schoonmoeder. Als dat niet goedkoop gewerkt is, ik word een echte vrek ;-)
Fijn weekend!

6 opmerkingen:

 1. Schandalig eh, die prijzen! En die afwerking... vroeger lette ik daar niet zo op, maar nu ik zelf naai is het des te duidelijker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vrekkig schoon zeg ik, doe dus maar vrolijk vrekkerig voort!!! (gij ziet er goed uit met die rokskes en de man zal blij zijn : veel kleren en zo goed als niks uitgegeven!!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 't is wreed, hé, wat ze vragen voor een simple rokje...

  Mooi werk heb je daar afgeleverd.
  prachtige recyclage-projecten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En ga je ze nu ook verkopen op de markt? Ze zijn er mooi genoeg voor!

  BeantwoordenVerwijderen