woensdag 6 juni 2012

Kwaad!

Voor de zoveelste keer ben ik onderuit gehaald door iemand van wie ik dacht die te kunnen vertrouwen en dat die mij respecteerde. Niet dus. Keihard met mijn gezicht tegen de grond. (ik heb er een paniekaanval aan overgehouden, dat is iets vies hoor: hartkloppingen, pijnlijke krop in de keel, klamme handen, waas voor mijn gezicht, bloeddruk 21 over 11, echt waanzinnig, ik dacht dat ik dood ging)
Maar wat me het meest kwaad maakt is dat ik nu al weet dat dit binnen afzienbare tijd weer zal gebeuren. Omdat ik tegen beter weten in blijf geloven. 
Hoe stom kunt ge zijn...

7 opmerkingen:

 1. Oei oei...even slokje wijn en rustig worden...even relativeren...ook al weet ik niet hoe erg en hoe boos of gekwetst je bent...heel erg vaak denk je nadien "ach...het was het niet waard om zoveel energie aan te verspillen"..mensen die geen goeie bedoelingen hebben, daar mag je ook geen tijd in steken...ik weet waarover ik het heb...maar één iets wat ik geleerd heb, is me te omringen met leuke mensen...de rest laat ik links liggen. Je kunt uitstralen dat sommige mensen niet meer bij je terecht kunnen. Moedig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. denk vooral aan jezelf! en je gezondheid!! Je kinders hebben je nodig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oeioei, dat is echt niet leuk. Ik hoop dat je het snel zal vergeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei, das minder denk maar aan je gezondheid en alleen maar doen waar jij gelukkig van wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als het een troost mag zijn, ik ben even stom als u, ik herken je verhaal. We gaan er samen iets aan doen al was het alleen al om die hoge bloeddruk te voorkomen.

  BeantwoordenVerwijderen