woensdag 17 augustus 2011

La douce France

Wij zijn echte Francofielen. Een keer hebben we ons laten verleiden om naar Zwitserland te gaan, te duur bleek achteraf en één keer naar Kroatië, te ver was dat. We ontdekten in Frankrijk de Aude, de Ardeche, de Ariege, de Dordogne, De Gironde, de Lot, Il de France, de Haute-Garonne, de Gard, de Herault, de Aveyron, de Tarn, de Vaucluse, de Var en dan vergeet ik nog de streken waar we gingen skiën. En toch verveelt het nooit.
Wij zijn telkens overdonderd door de schoonheid en weidsheid van de natuur, zoon ontdekt er elk jaar nieuwe skateparken, vaak in de meest onooglijke stadjes:


Soms worden we verrast door dingen als een puber die de hele tijd de coole gast loopt te zijn maar het dan toch niet kan laten zijn schoenen te bewonderen wanneer hij een spiegel passeert:


En gelukkig worden we er als argeloze toeristen op tijd gewaarschuwd als er een hindernis op de baan komt :-)En met zo'n achtergrond baantjes trekken, zalig toch?


Goh ja, het was wéér Frankrijk zoals dochter zegt, maar we hebben er echt van genoten en dat was na de hetze van de voorbije weken precies wat we nodig hadden.
En vandaag ben ik weer volledig gezond verklaard, ook een meevaller!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten