donderdag 7 april 2011

Fiets

Bij het begin van dit academiejaar nam Dochter haar fiets mee naar Gent, rologend naar haar wantrouwige mama omdat die er op aandrong dat ze die fiets met twee sloten zou vastzetten. Desondanks is de fiets een paar dagen later gepikt.
Na maanden haar plan te hebben getrokken met het openbaar vervoer kocht ze van haar eigen zuurverdiende centjes een nieuwe fiets. Weliswaar maar in de Makro maar voor een studentenbudget toch een hele hap uit de rekening. Ik kocht er haar een superdikslot bij waar hier thuis lacherig over werd gedaan als "waar gaat dat slot met die fiets naartoe??"
Maandagavond bracht ik de fiets naar Gent, dinsdagochtend was ie weg en lag het slot er afgebroken naast :-(
Om een lang verhaal kort te maken: mocht iemand van jullie een oude fiets te koop hebben/weten, dan horen wij dat graag van u. Alvast hartelijk dank

4 opmerkingen:

 1. We hébben zelfs twee oude fietsen, die staan te wachten tot onze oudste op kamers gaat. In de stad. Hier in het dorp neemt ze gewoon haar nieuwe mee naar het station... Wordt tóch niet gestolen, daar vertrouwd ze volledig op!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn zoon koopt oude fietsen in de kringloopwinkel, of tweedehandswinkel in Gent
  Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes met het vinden van een nieuwe fiets!
  Inderdaad het zou fijner zijn om in het zonnetje te zitten maar helaas als je werkt kan dat niet altijd. En vandaag was er te veel wind waardoor ik niet buiten kon werken. Heb ik wel gedaan hoor!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei, niet zo leuk om mee te maken! Ik zou ook de kringloop eens binnen gaan.

  BeantwoordenVerwijderen