vrijdag 10 december 2010

Nieuwjaarskaart

Wij sturen geen kerstkaarten wegens een gruwelijke hekel aan die festiviteiten maar willen wel graag onze beste wensen voor het nieuwe jaar overbrengen. Elk jaar in de loop van december breken we ons hoofd over wat we er nu van gaan maken, want één ding staat vast: onze wensen zullen op een originele  manier worden overgebracht. 
We wensten al eens een kleurrijk jaar met daarbij een doosje met 4 kleurpotloodjes, we schreven al eens een uitgebreide nieuwjaarsbrief, we wensten al eens "niets"= voorkant kaart "dan goeds"= binnenkant kaart en vorig jaar was dit onze "kaart": 

op de plaats van de kruisjes stonden uiteraard onze namen :-)

Maar dit jaar is onze inspiratie zoek. We zien het einde van het jaar met rasse schreden naderen maar zijn nog nergens. Voor de hand liggende dingen als 20en elfjes daar doen we niet aan. Wat het dan wel wordt? Misschien toch maar gewoon kaartjes van een of ander goed doel? En daar gewoon onze vijf namen op zonder meer? Nee, dan liever helemaal niks. Wordt vervolgd.   

4 opmerkingen:

 1. Hoe oud zijn de kinderen? Kunnen zij niet eens creatief uit de hoek komen? Ik vind de kaart van vorig jaar echt goed gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pubers, kent ge dat? Die vinden daar allemaal niks aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja, wat kan ik zeggen. Die van mij zijn 6 en 4 en doen nog alles (?) wat ik vraag. Ik denk eens na. Onze kaartjes hebben de kinderen getekend. Zie op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu ben ik toch nieuwsgierig wat het uiteindelijk geworden is.

  BeantwoordenVerwijderen