donderdag 7 februari 2013

Ja, ik ben een raar mens

Als het over badhanddoeken gaat of badjassen dan kunnen die niet dik genoeg zijn. Van die donzige dikke zachte badstof waarin je kan wegzinken, zàlig. Ik neem geen genoegen met minder dan de beste hotelkwaliteit.
Maar voor washandjes zoek ik altijd juist de dunste, meest versleten, exemplaren uit.
Ik kreeg van de buurvrouwen een stapeltje van die oude tetradoeken, al vaak gewassen en dus lekker zacht en maakte daaruit een stapeltje washandjes voor mezelf. Kijk, daar ben ik nu echt blij mee zie. 


Ik mag dan al raar zijn maar wel rap content hé.

4 opmerkingen:

 1. Hydrofielluiers heet dat bij ons! Nooit begrepen wat het was, tot ik mn eerste kind kreeg. En inderdaad, het droogt wel lekker zacht af.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van hydrofiele luiers! Ik dacht ze al te herkennen maar kende te term 'tetradoeken' niet. Stiekem heb ik deze doeken nog steeds in mijn badkamer liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. met oude tetra doeken maakte ik al eens krabwandjes voor mijn middelste baby. ( die krabte zich kapot van de exeem) maar washandjes,... goed idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind zachte handdoeken in een hotel ook altijd heel belangrijk!! Laatst overnachtte ik in hotel de Borgh en daar waren de handdoeken heerlijk fijn, als ze goed zijn merken de meesten het niet zo snel. Maar zodra een hotel slechte handdoeken heeft, merk je het meteen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen